Pomes farcides de mores

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pomes grans
  • 250g. de mores
  • La pell rallada i el suc d'una taronja grant
  • 4 cullerades de sucre molgut
  • 1 cullerada de menta picada

4 racions

Elaboració

Buidar les pomes, per que pugem farcí-les. Fem una petita insisio a tot el voltant per evitar que la pell es trenqui durant la cocció
EL FARCIMENT: Barrejar las mores, la pell de la taronja, el sucre i la menta. Col·loqueu les pomes en una bandeja resistent al foc, farcirem amb la pasta apretant be el centre.Repartirem la reste del ralle-nu al voltant de les pomes i ho regarem amb el suc de la taronja.
Deixa-les coure durant 45 minuts a forn mitja(175º).
Les pomes tindrien de estar hi a cuitàs.

Notes

S'en de menjar calentes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2948 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: