Coc de massana

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

8 racions

Utensilis


UTENSILIS

Safata per coure al forn
Bol per fer la mescla

Elaboració

ELABORACIO
Primer pastem tots el ingredients per fer la pasta de brioix i ho deixem fermentar durant 30 a 45 min. En un lloc sec i tapat. Després posem la pasta a la llauna.
Fem la lletada barrejant l'oli, el sucre i la farina del farcit, i ho escampem be a sobre de la pasta, i posem les pomes que haurem netejat i tallat a gallons. Per últim s'espolsa amb sucre i canella en pols i el posem a coure al forn, en la part de baix, sense grill.

1h

Notes

Este pastís el farem al estiu, perquè son pomes de l'agredolç. Però també es pot fer en pomes d'una altra classe. Es molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se