Coc de massana
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- Coc de massana
- Ingredients per la pasta
- 250 gr. de farina
- 75 gr. d'aigua
- 40 gr. d'oli
- 15 gr. de llevat
- 50 gr. de sucre ( 1 got)
- 1 ou
- Una mica de raspadura de llimona o matafaluga
- Ingredients pel farcit
- ¼ de litre d'oli
- 125 gr. de sucre
- 125 gr. de farina
- Pomes de l'agredolç
- Sucre i canella en pols
Utensilis
UTENSILIS
Safata per coure al forn
Bol per fer la mescla
Elaboració
ELABORACIO
Primer pastem tots el ingredients per fer la pasta de brioix i ho deixem fermentar durant 30 a 45 min. En un lloc sec i tapat. Després posem la pasta a la llauna.
Fem la lletada barrejant l'oli, el sucre i la farina del farcit, i ho escampem be a sobre de la pasta, i posem les pomes que haurem netejat i tallat a gallons. Per últim s'espolsa amb sucre i canella en pols i el posem a coure al forn, en la part de baix, sense grill.
Notes
Este pastís el farem al estiu, perquè son pomes de l'agredolç. Però també es pot fer en pomes d'una altra classe. Es molt bo.
Comparteix aquesta recepta: