Verduras al forn en capes
Categoria:
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Verduras (poden se les que tinguis en aquella moment a casa)
- Jo I poso patates, tomaquet, carbassó, ceba, pebrot vermell
- Oli, sal
Elaboració
Es tallen totes les verdures en rodanxes primetes, la ceba con puguis, I en un vol per poder posar al forn es van fent capes de les verdures. Jo les poso així perque quedin macos els colors: patata, tomàquet, ceba, pebrot carbassó. Sal I oli a cada capa de verdura.
Repetir el mateix ordre una segona capa.Acabar amb patata al final.
Tapar I posar al forn calent a 250 graus una 1'30 minutos. Quan fáci una hora, controlar que no es cremi de dalt. Abaixar temperatura una mica i tapar si cal.
Notes
Si el vol es de vidre Pirex no cal tocar. ho. Es serveix directamente d'aqui.
Comparteix aquesta recepta: