Verduras al forn en capes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es tallen totes les verdures en rodanxes primetes, la ceba con puguis, I en un vol per poder posar al forn es van fent capes de les verdures. Jo les poso així perque quedin macos els colors: patata, tomàquet, ceba, pebrot carbassó. Sal I oli a cada capa de verdura.
Repetir el mateix ordre una segona capa.Acabar amb patata al final.
Tapar I posar al forn calent a 250 graus una 1'30 minutos. Quan fáci una hora, controlar que no es cremi de dalt. Abaixar temperatura una mica i tapar si cal.

1h 30min

Notes

Si el vol es de vidre Pirex no cal tocar. ho. Es serveix directamente d'aqui.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se