Trinxat de bròcoli
Aquest és un plat d'aprofitament. És una menja senzilla creada per aprofitar la verdura del dia abans, però és un primer que sempre bé molt de gust.
Categoria:
Tipus de plat: Puré
Recepta per vaporera
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 patates varietat canabec o vermella
- 1 brocoli o broquil verd
- 1/2 botifarra negre
- Raig d'oli verge d'oliva
Utensilis
Trinxador
Elaboració
Palem les patates i les tallem a daus grans. També netegem el brocoli o el bròquil verd i el tallem a ramallets. Col•loquem la verdura en una olla amb sistema de cocció al vapor.
Un cop cuita la verdura es tritura amb un trinxador i s'hi afegeix la botifarra negre tallada a dauets petits 5 mm x 5 mm aprox.
Finalment es dona forma de coca i és passa per una paella antiadherent amb un raig d'oli d'oliva. Cal deixar el trinxat torradet.
Notes
Jo ho acompanyo amb una cervesa negra ben freda
Comparteix aquesta recepta: