Pastís de pèsols i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escorre els pèsols i pica finament el julivert.
Posa els daus de cansalada en una paella amb poc oli, i fregeix durant uns 2 a 3 minuts, reserva per al moment.
Col·loca els ous amb la crema i el julivert fresc en un bol i bat bé amb el fuet.
Amaneix la barreja amb nou moscada, sal i pebre i reserva.
A continuació, col·loca la massa en una safata per al forn, ben greixada amb mantega.
Posa els pèsols i la cansalada sobre la massa i ruixa per sobre amb la cobertura preparada.
Talla els triangles de formatge Gala pel mig i col·loca uniformement per tota la superfície del pastís perquè pugui fondre's bé a l'hora de coure al forn.
Preescalfa el forn a 200 graus i cou el pastís durant 30 minuts.
Aleshores el pastís ja està a punt i es pot servir!

Notes

Pastís de pèsols amb cansalada, fàcil de preparar i que també agrada als més petits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se