Ous durs farcits amb xampinyons
Aquest plat jo el serveixo com a primer plat, pero a la llista desplegable no ni-ha aquesta opció. Per aquest motiu he seleccionat aperitiu.
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- 100 gr.xampinyons
- 1 tall de bacó
- 1 ceba
- 2 formatgets de porcions
- 50 gr. de mantega
- 1 raget de moscatell
- Sal.
Per fer la beixamel:
- 250cl. de llet
- 20 gr. de mantega
- Nou moscada
- 30 gr. de formatge rallat
4 racions
Elaboració
Es fan els ous durs, es pelen i es parteixen per la meitat i se separen les clares dels rovells.
A part es fa un sofregit de ceba tallada ben petita amb la mantega, quan es rossa s'hi posa el bacó tallat petit, els xampinyons trinxats i el raget de moscatell.
Quan esta fet el sofregit es barreja amb els rovells d'ou i els formatgets fent una pasta i se n'omplen les clares.
Es posen en una llauna de forn i es cobreixen de beixamel feta amb la farina, la llet, la mantega i la nou moscada, es gratinen al forn amb el formatge rallat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.