Ous durs farcits amb xampinyons

Aquest plat jo el serveixo com a primer plat, pero a la llista desplegable no ni-ha aquesta opció. Per aquest motiu he seleccionat aperitiu.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per fer la beixamel:

4 racions

Elaboració

Es fan els ous durs, es pelen i es parteixen per la meitat i se separen les clares dels rovells.
A part es fa un sofregit de ceba tallada ben petita amb la mantega, quan es rossa s'hi posa el bacó tallat petit, els xampinyons trinxats i el raget de moscatell.
Quan esta fet el sofregit es barreja amb els rovells d'ou i els formatgets fent una pasta i se n'omplen les clares.
Es posen en una llauna de forn i es cobreixen de beixamel feta amb la farina, la llet, la mantega i la nou moscada, es gratinen al forn amb el formatge rallat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se