Torrades a l'estil suís
Ingredients
- 1 cullerada de mantega
- Uns quants daus de cansalada per fregir
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de cibulet picat
- 300 grams de carn picada
- 4 llesques de formatge
- 5 cullerades de pa ratllat
- 1 polsim de pebre vermell en pols
- 1 polsim de pebre
- ½ culleradetes de sal
- 4 llesques de pernil
- 4 llesques pa torrat
- 2 trossos de pa sec
- 1 ceba
Elaboració
Talleu pa sec a daus i posa en un bol amb la carn picada.
Talla la ceba finament i salta en una paella amb mantega fins que sigui translúcida.
Afegeix també el julivert picat i salta uns instants.
Aboca la ceba sobre la carn picada, assaona amb sal i pebre i barreja tot be.
Deixa reposar uns minuts, forma un pa i passa per pa ratllat.
Fregeix en el greix calent.
Torra 4 llesques de pa.
Reparteix la carn preparada al damunt de cada torrada i a sobre la carn, una llesca de pernil i una de formatge.
Enforna breument fins que el formatge hagi fos
Serveix adornat amb cibulet picat i pebre vermell per sobre.
Notes
La recepta suïssa de torrades ofereix un canvi deliciós.
Comparteix aquesta recepta: