Torrades a l'estil suís

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu pa sec a daus i posa en un bol amb la carn picada.
Talla la ceba finament i salta en una paella amb mantega fins que sigui translúcida.
Afegeix també el julivert picat i salta uns instants.
Aboca la ceba sobre la carn picada, assaona amb sal i pebre i barreja tot be.
Deixa reposar uns minuts, forma un pa i passa per pa ratllat.
Fregeix en el greix calent.
Torra 4 llesques de pa.
Reparteix la carn preparada al damunt de cada torrada i a sobre la carn, una llesca de pernil i una de formatge.
Enforna breument fins que el formatge hagi fos
Serveix adornat amb cibulet picat i pebre vermell per sobre.

Notes

La recepta suïssa de torrades ofereix un canvi deliciós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se