Pollastre al Tikka Masala

Categoria:
Típica de: Índia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un bol, salem el pollastre, i el barregem amb el sobre de Tikka Masala i amb el iogurt natural, deixant que maceri un mínim de 30 m.
Mentrestant, sofregim una ceba, sense deixar que es torri massa.
Quan estigui cuita i el pollastre macerat, barregem a la paella la ceba i el pollastre, i ho deixem coure remenant bé durant 3 minuts. Afegim els 120 cl d'aigua i deixem coure durant uns 15 minuts. Si us agrada molt picant, proveu la salsa, i s'hi pot afegir bitxo molt, al gust.
Mentre es cou, posem a coure l'arròs (aconsellable el Basmati), una tassa i mitja per persona amb la proporció de 3 tasses d'aigua per una d'arròs (segons el tipus d'arròs pot ser una proporció diferent).
Un cop cuit, emplatem, i al mig del plat, amb un motlle hi posem l'arròs, i pel voltant el pollastre amb la salsa.

45min

Notes

El Tikka Masala, també el podem preparar a casa, però és laboriós. Els ingredients serien: 1 Cullerada de cúrcuma, 1 cullerada de Garam Masala,2 culleretes petites de cilandre en pols, 2 culleradetes petites de comí en pols, 2 culleradetes petites de sal, 1 dent d'all, 1/2 culleradeta petita de gingebre, 1 cullerada de tomàquet concentrat, 1/2 culleradeta de pebre negre, i l/4 de tassa de llet de coco.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se