Pollastre al Tikka Masala
Ingredients
- 500 G. de filets gruixuts de pitrera de pollastre a trossos
- 1 Ceba
- 1 Iogurt natural
- 1 sobre de Tikka Masala
- 120 cl d'aigua
- Arròs Basmati (1 tassa de cafè i mitja per persona)
- Sal i oli.
Elaboració
En un bol, salem el pollastre, i el barregem amb el sobre de Tikka Masala i amb el iogurt natural, deixant que maceri un mínim de 30 m.
Mentrestant, sofregim una ceba, sense deixar que es torri massa.
Quan estigui cuita i el pollastre macerat, barregem a la paella la ceba i el pollastre, i ho deixem coure remenant bé durant 3 minuts. Afegim els 120 cl d'aigua i deixem coure durant uns 15 minuts. Si us agrada molt picant, proveu la salsa, i s'hi pot afegir bitxo molt, al gust.
Mentre es cou, posem a coure l'arròs (aconsellable el Basmati), una tassa i mitja per persona amb la proporció de 3 tasses d'aigua per una d'arròs (segons el tipus d'arròs pot ser una proporció diferent).
Un cop cuit, emplatem, i al mig del plat, amb un motlle hi posem l'arròs, i pel voltant el pollastre amb la salsa.
Notes
El Tikka Masala, també el podem preparar a casa, però és laboriós. Els ingredients serien: 1 Cullerada de cúrcuma, 1 cullerada de Garam Masala,2 culleretes petites de cilandre en pols, 2 culleradetes petites de comí en pols, 2 culleradetes petites de sal, 1 dent d'all, 1/2 culleradeta petita de gingebre, 1 cullerada de tomàquet concentrat, 1/2 culleradeta de pebre negre, i l/4 de tassa de llet de coco.
Comparteix aquesta recepta: