Carabasses braves

Una altra manera de fer patates braves però amb carabassa.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Utensilis

Cal tenir un utensili per a poder coure al vapor.

Elaboració

Palem i tallem a daus una carabassa varietat Rabaquet. Coguem els daus al vapor durant 10 minuts amb cervesa i seguidament els rosegem amb una paella amb oli de girasol ben calent. Una vegada rosejats els reserven sobre paper de cuina i els salpebrem al gust.
A part fem una maionesa amb dos ous de pagès, oli de nous i mitja dent d'all.

25min

Notes

Perquè les braves siguin cruixents cal servir-les a cabades de fer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se