Carabasses braves
Una altra manera de fer patates braves però amb carabassa.
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Una carabassa varietat rabaquet pelada i tallada a daus.
- Una cervesa mitjana
- 1l d'Oli de girasol
- 2 ous de pagès
- Mitja dent d'all
- 1/4 l d’oli de nous
- Salt i pebre al gust
Utensilis
Cal tenir un utensili per a poder coure al vapor.
Elaboració
Palem i tallem a daus una carabassa varietat Rabaquet. Coguem els daus al vapor durant 10 minuts amb cervesa i seguidament els rosegem amb una paella amb oli de girasol ben calent. Una vegada rosejats els reserven sobre paper de cuina i els salpebrem al gust.
A part fem una maionesa amb dos ous de pagès, oli de nous i mitja dent d'all.
Notes
Perquè les braves siguin cruixents cal servir-les a cabades de fer.
Comparteix aquesta recepta: