Potatge de carbassa amb pollastre, arròs, mongetes del ganxet i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una olla mitjana
Una paella petita
Una cassola metàl·lica fonda
Un colador
Una sopera de porcellana

Elaboració

Primerament, en una olla mitjana posem: tres litres d'aigua, les dues meitats de ceba, una branca d'api, la pastanaga pelada. la fulla de llorer, la carcassa de pollastre i les sis aletes de pollastre, ho posem a foc mitjà i deixem que arrenqui a bullir durant trenta minuts, i tot seguit retirem les aletes, i ho passem a la cassola fonda amb l'ajuda d'un colador, on acabarem de fer el potatge.
Fem que torni a arrencar el bull a foc mitjà, i hi afegim la carbassa tallada a la brunesa petita, i l'arròs i deixem que cogui fins que tant la carbassa com l'arròs estiguin gairebé cuites.
A part, esmicolem les aletes i les piquem una mica amb un ganivet, i les afegim a la cassola juntament amb la carbassa i l'arròs, i quan tot plegat ja està cuit, hi afegim les mongetes del ganxet.
A part, en una paella petita amb un raig d'oli d'oliva, saltem els alls laminats, i quan veiem que comencen a estar daurats, hi afegim una cullereta de pebre vermell dolç, i ho afegim a la cassola del potatge juntament amb la botifarra negra tallada a rodelles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat cinc minuts més, i ja tindrem el potatge a punt per servir a taula amb una sopera de porcellana.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se