Melindros per les festes
Categoria:
Tipus de plat: Galetes
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Utensilis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un bufador
Un cassó gran
Un pinzell mitjà
Una safata de cartró rectangular amb una blonda
Un full de paper sulfurat
Una espàtula plana metàl·lica
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà
Elaboració
Primerament, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixarem refredar.
Seguidament, posarem els melindros damunt un paper sulfurat amb la part més plana a la part de sobre, omplirem la mànega amb la crema, i al damunt de cada melindro, farem dues ratlles de crema, ho espolsarem amb sucre, i amb el bufador ho cremarem una mica, i tot seguit, en un cassó diluirem una mica de gelatina de poma amb un dit d'aigua, i quan estigui desfeta, pintarem els melindros i amb una espàtula plana, els posarem ben alineats damunt la safata de cartró amb blonda, i ja els tindrem llestos per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: