Crema de carabassa
Exquisita per a sopars d’hivern i molt senzilla de fer
Categoria:
Tipus de plat: Sopa
Recepta per olla a pressió
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 carabassa
- 2 pastanagues
- 2 cebes de Figueres
- 2 dents d’all
- 1 cullerada de sucre integral
- Un polsim de sal, un polsim de pebre negre i un polsim de pebre vermell dolç fumat
- Un raig d’oli d’oliva i un raig d’oli de gira-sol
- 1,5l d’aigua mineral
Utensilis
Es pot fer amb una olla convencional o de pressió només canvia el temps de cocció .
Elaboració
Ratllem les cebes dins una olla i les dorem amb una mica d’oli de gira-sol, un polsim de pebre i una cullerada de sucre integral de canya. A part tallem a làmines fines l’all i en una paella petita el rosegem amb oli d’oliva i ho afegim a la ceba quan aquesta també estigui dorada. Afegim l’aigua, la carabassa i les pastenagues que prèviament haurem pelat i tallat a daus. Ho deixem bullir 30 minuts. Salem i afegim un polsim de pebre vermell dolç fumat i ho passem per la batadora fins que ens quedi una barreja fina. La consistència ha de ser de crema. Si ens queda massa espessa només cal afegir una mica més d’aigua.
Notes
No cal afegir res a aquesta sopa, és perfecte prendre-la sola. Però si es vol s’hi pot afegir trocets de pa torrat que ja venen preparats o trocets de formatge Roquefort
Comparteix aquesta recepta: