Salmó al forn

Salmó al forn amb poma i pera. Una recepta saludable i que sempre ve de gust

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Engeguem el forn a una temperatura mitja (180 graus aprox)
Posem a una safata els lloms de salmó amb la pell a la part de sota.
Tallem les fruites en trossos grans i les incorporem a la safata. Deixant que els lloms de salmó quedin descoberts per la part de sobre.
Posem les cebes senceres, jo les pelo una mica, però es poden posar amb pell. Per últim jo hi vaig posar tomàquets cherry sencers perquè donen un toc de color.
Salpebrem. I ho reguem tot amb una mica d’oli.
Quan el forn estigui calent, posem la safata 30 minuts* (Veure la nota del final).
I ja esta llest per emplatar.

35min

Notes

Jo utilitzo un forn que té moviment de l'aire, i per tant, tant la fruita com el salmó em queden bé amb 25-30 minuts. Però si teniu un forn que no té aquesta funció, llavors probablement us quedi descompensat, la fruita poc feta i el salmó passat. Llavors, us recomano que poseu uns 15 minuts la fruita abans, i després uns 15 més el salmó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se