Salmó al forn
Salmó al forn amb poma i pera. Una recepta saludable i que sempre ve de gust
Categoria:
Tipus de plat: Guisat
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de salmó
- 2 pomes
- 2 peres
- tomàquets cherry
- Cebes tipus xalota
- Oli sal i pebre.
Elaboració
Engeguem el forn a una temperatura mitja (180 graus aprox)
Posem a una safata els lloms de salmó amb la pell a la part de sota.
Tallem les fruites en trossos grans i les incorporem a la safata. Deixant que els lloms de salmó quedin descoberts per la part de sobre.
Posem les cebes senceres, jo les pelo una mica, però es poden posar amb pell. Per últim jo hi vaig posar tomàquets cherry sencers perquè donen un toc de color.
Salpebrem. I ho reguem tot amb una mica d’oli.
Quan el forn estigui calent, posem la safata 30 minuts* (Veure la nota del final).
I ja esta llest per emplatar.
Notes
Jo utilitzo un forn que té moviment de l'aire, i per tant, tant la fruita com el salmó em queden bé amb 25-30 minuts. Però si teniu un forn que no té aquesta funció, llavors probablement us quedi descompensat, la fruita poc feta i el salmó passat. Llavors, us recomano que poseu uns 15 minuts la fruita abans, i després uns 15 més el salmó.
Comparteix aquesta recepta: