Canelons de patata de l'àvia Elena

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem les patates sota l'aixeta, per si porten terra. Les posem en una cassola, sense pelar, i cobrim amb aigua freda, li afegim sal i posem al foc uns 30 minuts, encara que això dependrà de la mida i del tipus de patata, pot ser una mica menys o una mica més.
Un cop cuites, les retirem de foc, les escorrem i deixem que es refredin una mica, només el just per no cremar-nos els dits.
Pelem les patates, han de seguir calentes, i posem en un bol ampli, ho passem pel passapuré. Li afegim sal, mantega i barregem bé. Reservem.
En una paella amb una mica d'oli afegim el tomàquet triturat i la sal. Es deixa fer a foc lent durant vint minuts més o menys. Cap al final de la cocció s'afegeix el sucre. Finalment afegim els alls i el julivert triturats. Reservem.
Batem els ous i afegim una mica de sal.
Posem al foc una paella d'aprox. 20 cm de diàmetre amb unes gotes d'oli. Afegim unes tres cullerades soperes d'ou batut per fer una truita plana i fina. Amb dues culleres donem forma de croqueta gran a la patata i col·loquem a sobre de la truita que tenim a el foc. Enrotllem amb l'ajuda d'una forquilla. I així successivament. Ho anem col·locant en una safata.
Per acabar, cobrim els canelons de patata amb el tomàquet fregit casolà. I llest per servir!

50min

Notes

Es pot menjar acabat de fer o a temperatura ambient.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se