Escudella de fesols
Categoria:
Tipus de plat: Sopa
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pot de fesols
- 1 litre i mig de brou de verdures
- 1 rodanxa de 4 dits de carabassa pelada
- 1 porro
- Fulles d'apit picades
- (opcionsl) unes mandonguilletes petites
- 1 rsid d'oli d'oliva
- Sal
Utensilis
Olla
Picadora
Elaboració
Posem un raig d'oli a l'olla, la posem al foc.
Quan estigui calent i posarem la carabassa i porro picats amb picadora, però s'han de notar.
Donem uns tombs i posem el brou.
Els fesols ben passats per aigua, els tirem a l'olla, deixem bullir 10 minuts.
Posem les mandonguilletes, deixem 10 minuts més.
Tanquem el foc i tirar les fulles d'api ben picades.
Donem unes remenades i sevir ben calent
Comparteix aquesta recepta: