Escudella de fesols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla
Picadora

Elaboració

Posem un raig d'oli a l'olla, la posem al foc.
Quan estigui calent i posarem la carabassa i porro picats amb picadora, però s'han de notar.
Donem uns tombs i posem el brou.
Els fesols ben passats per aigua, els tirem a l'olla, deixem bullir 10 minuts.
Posem les mandonguilletes, deixem 10 minuts més.
Tanquem el foc i tirar les fulles d'api ben picades.
Donem unes remenades i sevir ben calent

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se