Lasanya de carbassa i espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

Elaboració

Per preparar el farcit:

Poseu a bullir les fulles d'espinacs durant 3 minuts, tallades a trossos.
Sofregir amb una mica de mantega i els condiments i se li afegeix una mica de sal.
Reserveu en un bol.
Per separat, bulliu la carbassa tallada a daus.
Retireu-ho del foc quan la carbassa estigui tova. I sofregiu amb una mica de mantega, pebre i sal.
Retireu en un altre bol.

Per a la salsa:

Daurar la ceba molt picadeta amb la mantega, i afegir la farina per lligar una mica sense que arribi a torrar-se massa. I a continuació afegir la llet i la nata. Es va movent amb una cullera de fusta fins que s'espesseixi.

Muntar:

En una safata per a forn posar una capa de pasta, una capa de farciment, una de formatge i una de salsa, i així successivament alternant entre els dos farciments fins a acabar amb una de formatge a la part superior, per poder-lo gratinar.
Es fica al forn fort durant 45 minuts, i al final es gratina durant un parell de minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se