Truita de calçots
Quan s’acaba la calçotada que hem preparat sempre solen quedar calçots que han sobrat. Una manera de aprofitar-los és consumir-los amb truita.
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dotzena de calçots
- 1/2 dotzena d’ous de pagès
- 100 g de formatge Permesà
- Un raig d’oli
- Un polsim de sal i un polsim de pebre
Elaboració
Treurem la pell dels calçots i els tallem a rodelles per marcar-los amb una paella amb un raig d’oli per eliminar el tacte fibrós i potenciar-li una mica el gust.
En un vol batarem els ous i afegirem la sal i el pebre, els troços de parmesà i els calçots.
En una paella antiadherent hi tombarem un raig d’oli d’oliva i l’escalfaren abans d’abocar la barreja.
Deixarem coure a mig foc i tapat amb una tapadora fins que la truita cualli del tot. Aleshores la girarem i la deixarem 2 minuts més perquè agafi color.
Notes
Es pot servir amb una maionesa feta amb dos ous de pagès, 1/2 grill d’all i oli de gira-sol .
Comparteix aquesta recepta: