Bombons de xocolata amb ametlles

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Motlles de silicona del tamany dels dolços que venen a les pastisseries.

Elaboració

Posarem la rajola de xocolata al bany maria, i hi tirarem la llet i el whisky.
Ho anirem remenant fins que la xocolata estigui lluent.
Sense deixar-ho de remenar, hi posarem les ametlles trinxades, i ho mesclarem bé.
Anirem remenant fins que estigui desfeta la xocolata en la seva totalitat.
Ho posarem en els motlles de silicona, quan la xocolata encara sigui calenta, amb l'ajut d'una cullereta petita. (Dues culleradetes per motlle, més o menys)
Quan encara siguin calents, hi posarem mitja nou a sobre, i/o el sucre de colors.

10min

Notes

Treurem els motlles de sota els bombons quan estiguin freds. (Podem refredar-los dins la nevera) Així cuallen amb més rapidesa.
Els posarem en una safata de servir, i hi posarem els "lacasitos" per entremig, i quedaran més vistosos.
Surten uns 16 bombons d'una rajola de xocolata de 150 grams.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se