Mongetes del ganxet estofades amb tripa i cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un bol de vidre gran
Una cassola pla metàl·lica de mida gran
Una espàtula de fusta
Un colador gran
Una batedora elèctrica
Uns estalvis de vímet

Elaboració

Primerament, en un cassó gran, posem: aigua, la branca d'api, la ceba i la fulla de llorer, i quan arrenca el bull, hi afegim la tripa de bacallà tallada a trossos regulars, i les cocotxes tallades en dues meitats i deixem que coguin uns deu minuts, ho escorrem i guardem el brou en un bol de vidre.
Seguidament, en una cassola plana, posem un raig d'oli d'oliva, i tot seguit hi posem: la ceba picada, els alls pelats, i dues cullerades de carn de pebrots vermells o carn de nyores, i deixem que es fregeixi a foc baix fins que veiem que ja és gairebé cuit, i tot seguit hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A part, fem una picada amb la batedora elèctrica amb: un grapat de pa fregit, un grapat de julivert picat, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades i un cullerot del brou de coure el bacallà, passem la batedora, i ho reservem.
Tot seguit, afegim tres cullerots del brou del bacallà, i quan arrenqui a bullir, hi afegim: la tripa, les cocotxes, les mongetes i la picada, corregim de sal, i deixem que cogui a foc baix uns deu minuts, deixem reposar uns cinc minuts, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola i uns estalvis a sota.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se