Cóc de plàtan
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 1 iogurt natural
- 1 mesura de iogurt d'oli
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3 mesures de iogurt de farina
- 1 sobre de llevat químic
- 3 plàtans ben madurs
Utensilis
Un motlle per anar al forn
Elaboració
En un bol posem els ous, el iogurt i l'oli, i ho batem tot bé fins que aconseguim que mescla sigui homogènia.
Hi afegim el sucre i ho tornem a batre per dissoldre'l bé.
Hi afegim la farina amb el llevat i ho tornem a barrejar fins que s'hagi incorporat completament i no quedin grumolls.
Triturem els plàtans i els afegim a la barreja.
Untem el motlle amb mantega i l'omplim amb la massa del coc.
Es cou al forn a uns 170 °C durant uns 35 minuts.
El deixem refredar a temperatura ambient, abans que es pugui menjar.
Notes
Els més llaminers hi podeu afegir nous, avellanes o trocets de xocolata.
Comparteix aquesta recepta: