Cóc de plàtan

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Un motlle per anar al forn

Elaboració

En un bol posem els ous, el iogurt i l'oli, i ho batem tot bé fins que aconseguim que mescla sigui homogènia.
Hi afegim el sucre i ho tornem a batre per dissoldre'l bé.
Hi afegim la farina amb el llevat i ho tornem a barrejar fins que s'hagi incorporat completament i no quedin grumolls.
Triturem els plàtans i els afegim a la barreja.
Untem el motlle amb mantega i l'omplim amb la massa del coc.
Es cou al forn a uns 170 °C durant uns 35 minuts.
El deixem refredar a temperatura ambient, abans que es pugui menjar.

Notes

Els més llaminers hi podeu afegir nous, avellanes o trocets de xocolata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se