Patates Hasselback

Unes patates de guarnició molt fàcils de fer que no deixaran indiferents a ningú, ideals per acompanyar carn o peix.
Fetes al restaurant Hasselback, a Estocolm.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suècia
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un ganivet ben esmolat.

Elaboració

Renteu bé les patates, ajudant-vos amb un raspall o un drap, si cal.
Fes uns talls amb una separació de menys d'1 cm sense arribar a baix de tot, perquè quedi d'una peça (podeu fer servir un parell de bastonets xinesos posats a banda i banda de la patata per evitar de tallar-les fins baix).
Posa les patates en un plat per enfornar amb un rajolí d'oli i col·loca 15 g de mantega damunt de cada patata.
Posa-les al forn durant 30 minuts.
Treu-les del forn i greixa-les amb l'oli que tindràs al plat.
Afegeix l'all, la ceba, el romaní i l'orenga en pols sobre les patates.
Baixa a 180 graus la temperatura del forn, i torna a ficar el plat al forn 10 minuts més.
Treu el plat i posa-hi una mica de sal per sobre.
I ja està tot a punt per servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se