Canana amb ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar la canana, tallar-la a daus i reservar la melsa.
Tallar la ceba a llunes, posar-la a la cassola amb un raig d'oli.
Quan la ceba sigui una mica transparent afegir una cullerada de salsa de tomata i la meitat de la melsa.
Incorporar la canana, donar-li unes voltes i afegir un raig de conyac.
Salpebrar i deixar que faci xup-xup una bona estona.

1h

Notes

Es serveix en una cassoleta de fang acompanyada de pa per sucar la salsa.
Es pot guardar per fer arròs. Només s'ha d'afegir l'arròs i l'aigua.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se