Conill a la madrilenya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una safata plana

Elaboració

En una cassola de terrissa de mida gran, posem una mica de llard i un bon raig d'oli, i posem a sofregir el conill tallats salpebrats a trossos regulars, procurant que les espatlles quedin senceres.
Quan el conill ja és ben daurat, el reservem en una safata gran.
Seguidament, en la mateixa cassola, posem a fregir: els pebrots tallats a tires fines juntament amb la ceba picada, els alls aixafats, i una fulla de llorer.
Quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim un got de vi blanc i tres cullerots de sofregit de tomàquet, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim un cullerot de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull durant uns deu minuts, tot seguit baixem el foc, hi afegim el conill, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill ja esta ben tendre, corregim de sal, ho remenem amb les nanses de la cassola, apaguem el foc, i ho deixem reposar durant cinc minuts, abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se