Amanida d'espaguetis de carabassó amb vinagreta de fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la vinagreta:

6 racions

Utensilis

Tallador d'espagetis de verdures

Elaboració

Per la vinagreta:

Picar els fruits secs i esmicolar l'alfàbrega o la menta.
En un bol petit posar tres parts d'oli i una part de vinagre, afegir-hi l'alfàbrega, els fruits secs, la sal i un polsim de pebre negre molt. Barregem bé i reservem.

Per l'amanida:

En un bol gran posem els espaguetis de carabassó, els tomàquets xerri tallats pel mig i la pastanaga a daus o ratllada.
Just abans de servir, barregem la vinagreta amb l'amanida i posem uns encenalls de formatge parmesà per sobre

30min

Notes

Si no disposeu de l'estri per fer els espaguetis, sempre podeu fer làmines fines amb el pelador de patates. El resultat serà bo igualment.
Per fer-la apta per a persones amb celiaquia, només cal vigilar que el vinagre no porti gluten.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se