Tàrtar de salmó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'amanit:

6 racions

Utensilis

Cèrcol

Elaboració

Renteu i eixugueu el salmó, retireu-ne la pell i vigileu que no tingui cap espina.
Picar amb ganivet (no ho feu amb cap màquina) el salmó, els ous, les tàperes i l'alvocat. Ho barregeu tot. Reserveu a la nevera fins abans d'emplatar.
Per l'amanit, en un bol, hi poseu els ingredients amb les mides que us he posat, l'oli, la salsa de soja, la mostassa, la salsa Worcestershire (Perrins), el Tabasco (segons us agradi el picant), la llimona, el polsim de pebre negre molt i el polsim de sal. Ho emulsionarem bé. Ho reserveu.
Abans de menjar, barregeu l'amanit amb els salmó i resta d'ingredients que tenim picats. Ho emplateu amb un cèrcol.
Es pot servir amb una mica poma, canonges, ruca, etc. Que no faltin les torradetes.

30min

Notes

Aquesta recepta també la podeu fer amb tonyina fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se