Costelles de cabrit amb bunyols ensucrats de poma

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

1.- Fem una crema amb l’aigua, la farina i l’ou. I la desem a la nevera.
2.- Salpebrem i enfarinem les costelletes amb farina de tot ús i en retirem el sobrant. I les reservem.
3.- Pelem les pomes ien fem grills o les tallem longitudinalment, però els talls no massa gruixuts, 0, 4/0, 5 cms.
4.- Les costelles les passem per l’ou i el pa ratllat, i les fregim amb l’oli prou calent. I les reservem en paper absorbent. Les posem al forn a una temperatura de 50/60º per a que mantinguin el calor, però no es coguin més.
5.- Traiem la crema de la nevera i passem les pomes trossejades per la barreja d’arrebossar.
6.- Ben untades les fregim, fins que siguin ben cruixents.
7.- Muntem el plat. Hi posem les costelles i els bunyols cruixents, i als bunyols els espolsarem sucre blanc per sobre.

Notes

Aquest plat és típic de Monistrol de Calders, i més concretament de la Fonda Rubell que el l'ha fet des de meitat del segle passat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se