Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Flamera millor de vidre, batedora manual i got gran

Elaboració

Batrem els sis ous sencers.
Hi afegirem el suc de les sis taronges, i la ratlladura d'una d'elles.
Hi posarem també els 200 grams de sucre, i ho batrem tot amb una batedora manual.
Ho posarem en una flamera i al bany maria fins que en punxar-ho surti l'estri net.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-lo.

1h

Notes

Podem servir-ho decorat amb rodanxes de taronja primetes o ratlladura de taronja filetejada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se