Bacallà amb Tempura Delícia

Bastonets de bacallà arrebossats amb tempura cruixent i consistent

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Tallar el bacallà en bastons d'un dit de gruix i llargada al gust, entre 2 i 10cm.
- Salar-lo al gust i reservar.
- Batre l'ou en un bol de mida mitjana, afegir la cervesa i l'aigua. Barrejar-ho amb 5 cullerades soperes de farina, 5 de pa rallat, un polsim de sal, un altre de cúrcuma, l'all i el julivert en pols. Ha de tenir una textura pastosa.
- Escalfar l'oli on fregirem el bacallà.
- Mentrestant, enfarinem suaument el bacallà i el passem per la tempura.
- El fregim amb l'oli ben calent.
- Retirar-los quan suren i agafen el punt de cocció desitjat.
- Posar-los sobre paper de cuina i, un cop absorbit l'oli sobrant, disposar-los al plat per servir.

25min

Notes

Es tracta d'un aperitiu o part d'un pica-pica que pot convertir-se en un magnífic plat si l'acompanyem, per exemple, d'un timbal de samfaina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se