Espigalls saltats amb cansalada
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams d'espigalls frescos
- Dos talls de cansalada fresca tallats a trossos menuts
- Aigua
- Un brot de julivert fresc
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Dos alls laminats
- Vi blanc
Utensilis
Una cassola fonda
Una cullera de fusta
Una paella gran amb tapa
Una escorredora
Elaboració
Primerament, netegem els espigalls, els tallem en trossos regulars i els reservem.
Tot seguit, posem una olla amb aigua, un pessic de sal i un brot de julivert, i quan comença a bullir afegim els espigalls, els escaldem durant set minuts, i un cop cuits els escorrem i reservem.
A part, en una paella gran amb tapa, posem un raig d'oli d'oliva, afegim la cansalada tallada a trossos menuts, i dos grans d'all laminats, ho salpebrem i amb la tapa posada ho fregim fins que la cansalada està ben fregida.
Seguidament, hi afegim els espigalls i un raig de vi blanc, i deixem que cogui fins que tot el conjunt és cuit, corregim de sal i ja tenim els espigalls a punt per servir.
Notes
Els espigalls són una verdura d'hivern que els posem trobar en els mercats, durant els mesos de desembre, gener i febrer.
Comparteix aquesta recepta: