Sípies Farcides

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Netejar bé les sípies, rentar-les, assecar-les deixant-ne les bosses senceres.
Picar bé els tentacles, la tonyina, les tàperes, els filets d’anxoves, les olives, la ceba i el julivert. Barreja-ho bé i lligar-ho amb els ous batuts.
Omplir les sípies i tanca-les amb un escuradents. Salpebrar.
Escalfar oli en una cassola, afegir les sípies, deixar-les enrossir i afegir el conyac.
Quan s’hagi evaporat el conyac, afegir dues cullerades de brou de peix.
Deixar-ho coure fins que les sípies estiguin tendres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se