Farcellets de col farcits de carn

Categoria:

Ingredients

6 racions

Elaboració

S’agafen les fulles de la col i es separen una a una per per posar-les a bullir en aigua ben calenta amb una mica de llorer.
Quan estiguin una mica tendres es trauen i s’escorren ben bé per deixar-les refredar.
A part preparem el farcit amb la carn picada, posant-li un ou, 3 grills d’alls i una mica de julivert tot ben mesclat.
Agafem una a una les fulles de col i les farcim amb el preparat de la carn, mantenint-les ben ajustades perquè no es desfacin.
Tot seguit les arrebossarem amb farina i ou, i les fregim.
En una cassola posarem aquestes cols ja farcides amb una mica de brou de carn. Les deixarem bullir a foc molt baix.
A part prepararem ametlla picada amb una mica de brou, passat tot per la batedora i ho afegirem després a la cassola.
Ho deixarem bullir tot uns 15 minuts més i ja estarà a punt per servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se