Velouté de pèsols a la menta

No cal llençar les beines dels pèsols, aprofitem tot el fruit fent una sopa freda de pèsols.

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar les beines sota aigua freda corrent. Traieu els extrems.
Peleu les cebes i talleu-les a quarts.
Peleu la patata i talleu-la a daus grans.
Escalfeu una olla gran d'aigua amb el brou de verdures. Afegiu les beines, la ceba i la patata. Deixar coure durant 10 minuts.
Barrejar finament amb una mica de brou de cocció i menta fresca.
Colar la sopa per un colador o un xino per treure els fils de les closques.
Posa en frfesc fins que estigui llest per servir.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se