Velouté de pèsols a la menta
No cal llençar les beines dels pèsols, aprofitem tot el fruit fent una sopa freda de pèsols.
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de beines de pèsols
- 2 cebes mitjanes
- 1 patata mitjana
- 1 cullerada de brou de verdures (o un dau)
- 6 branquetes de menta fresca
- sal pebre
Elaboració
Rentar les beines sota aigua freda corrent. Traieu els extrems.
Peleu les cebes i talleu-les a quarts.
Peleu la patata i talleu-la a daus grans.
Escalfeu una olla gran d'aigua amb el brou de verdures. Afegiu les beines, la ceba i la patata. Deixar coure durant 10 minuts.
Barrejar finament amb una mica de brou de cocció i menta fresca.
Colar la sopa per un colador o un xino per treure els fils de les closques.
Posa en frfesc fins que estigui llest per servir.
Comparteix aquesta recepta: