Llenties amb verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Elaboració

Tallem les patates i les pastanagues a trossos no molt grossos, els posem en una olla i els cobrim d'aigua i tirem sal. I ho posem a bullir, fins que estigui cuita la verdura. Trossegem la ceba i els alls, i quan està cuit, hi afegim la salsa de tomàquet i fem un sofregit, afegint el julivert, i el pebre vermell (una mica de cada).
Mentrestant, passem per aigua les llenties del pot i les deixem escòrrer bè. Afegim les llenties a la paella amb el sofregit, i afegim la sobrassada tallada a trossets. Deixem coure uns 5 minuts. Tirem el sofregit dins l'olla amb la verdura (amb aigua de bullir-la inclosa), i ho barregem bé, deixant coure 5 minuts més. I a menjar!

30min

Notes

S'hi pot afegir uns trossets de xoriço per donar més gust, és opcional. I per vegans, sense sobrassada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se