Salvitxada

El nom d'aquesta salsa ve del bitxo que s'hi incorpora. Ho podem fer amb un bitxo escalivat directament o afegint pebre vermell, que es picant perquè es una barreja de pebres que inclou bitxo.

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Triturar els fruit secs junt amb la nyora.
Escalivar els tomàquets i els alls i després tritura'ls junt amb la menta.
Col·locar-ho tot dintre un recipient junt amb la resta d’ingredients.
Afegir sal, pebre, vinagre, i si es vol, una mica de crosta o pa sec remullat ben espremut.
Batre ben bé, anant incorporant l’oli com si féssiu allioli.
Podeu modificar les mesures al punt de cadascú.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se