Llom de salmó enrotllat amb pernil salat i fulles d’alfàbega
Categoria:
Ingredients
- 1 llom de salmó, sense pell, per persona
- 2 tallades, fines de pernil salat per llom de salmó
- Fulles d’alfàbega, al gust
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Fiquem les dos tallades de pernil, sobre una taula de fusta, a la llarga. Han d’estar preparades per poder enrotllar el salmó.
Fiquem el llom de salmó a sobre de les tallades, deixem uns 4 centímetres de marge, per poder començar a enrotllar el salmó.
A sobre del salmó fiquem les fulles d’alfàbega. I ho enrotllem.
Fiquem una paella al foc, amb un raig d’oli d’oliva.
Quan la paella estiga molt calenta, fiquem el salmó i el deixem coure. I ho retirem quan el saló sigui cuit i el pernil cruixent.
Notes
Podem fer unes patates bullides per acompanyar el plat, amb la salsa que més ens agradi.
Comparteix aquesta recepta: