Pebrots escalivats amb la airfryer

Categoria:
Recepta per

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta bé els pebrots amb aigua i eixuga'ls.
Unta'ls d'oli d'oliva.
Posa el suport de la fregidora perquè no toquin al fons.
Cou-los 20 minuts a 200º.
A mitja cocció gira-ls.
En acabar de coure deixa'ls una estona amb el recipient tancat, perquè suïn. I d'aquesta forma serà més fàcil treure'ls-hi la pell.
Passada una estona els pelem i tallem a tires.
I els posem en un recipient, amb tapa, amanits amb oli i sal. Ho tapem, i deixem unes hores a la nevera perquè s'amoroseixi el gust.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se