Salmó a l'anet amb la fregidora d'aire
En aquest plat aprofitarem el mateix greix del salmó per coure'l.
Categoria:
Recepta per fregidora d'aire
Ingredients
- Un llom de salmó
- Anet molt
- Salsa de iogurt
Elaboració
Tallem un llom de salmó en dues meitats de forma longitudinal, per aconseguir dos filets estrets. que es couran millor. Demaneu a la peixateria que us ho facin, si cal.
Donem un toc d'esprai d'oli d'oliva verge extra i ho estenem bé, envernissant amb un pinzell de silicona.
Empolvorem amb una mica de sal, i una mica d'anet picat al gust.
Posem els filets sobre paper d'enfornar i els posem a la cistella de la fregidora d'aire, programant 8 minuts a 190ºC.
Com que cada electrodomèstic té les seves temperatures, comprovem als cinc minuts mirant el lateral dels filets de salmó per veure si ja estan cuinats.
En treure el salmó, l'emplatem sobre una cullerada de salsa de iogurt casolana i en posem una altra per sobre, empolvorant amb una mica més d'anet fresc per aconseguir un sabor més aromatitzat tant al peix com a la salsa.
Comparteix aquesta recepta: