Cols de Brussel·les estofades amb : cansalada, pernil, i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Una escorredora
Una paella gran
Una cullera de fusta
Dos bols de vidre de mida gran

Elaboració

Primerament, posem una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert fresc, i les cols ben netes, i deixem que coguin fins que estan cuites, i tot seguit, les escorrem i les reservem en un bol de vidre.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli, saltem els fredolics escorreguts amb un xic de sal, fins que hagin deixat anar tot la seva aigua, i els reservem en un bol de vidre.
Seguidament, posem una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, i sofregim la ceba picada fins que estigui ben daurada, i tot seguit hi afegim: la cansalada i els tacs de pernil, hi afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i un cullerot del brou de bullir les cols, ho remenem amb la cullera de fusta, hi afegim un got de vi blanc, deixem que redueixi ho corregim de sal, i tot seguit i afegim les cols, i a foc mitjà deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts a foc mitjà i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta la podem fer durant tot l'any, amb cols de Brussel·les congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se