Pa de cereals i llegums, al microones

Pa : el pa està fet d’una barreja de cereals i llegums, més llavors (donar gust), i pastanaga (guanyar amorositat):

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Moli (molinar cereals i llegums tots junts) ELECTRIC MAGIC MILL 50 HP 1.6 LITROS DE ALUMINIO / ACERO MOLINO MUELE --------Picadora de Moulinex 1 2 3 ( molinar les llavors de quinoa, d'anís i de fonoll) ------- Batedora (per barrejar la pasta). ------ Motlles de silicona (Jata Llar MC68 )

Elaboració

CUINA: Per 24 racions (6 dies). Pastar 1236g de "barreja de cereals i llegums molinats prèviament" + 840g pastanaga (cuita olla pressió 6 minuts i molinada) + aigua aprofitar sobrant del bullit pastanaga i afegir-n’hi, al pastar tots els ingredients + 104g de quinoa, rentada i molinada + 48g (3, 65% de la barreja) de fonoll o d’anís, molinats + 6 g de sal --- de la pasta fer 6 fornades (d’uns 495g ≈) 9 minuts 800W microones (després 1a. cuita, per pèrdua de potència microones, 10 o 11 minuts, depèn de si és molt espès). 4 racions/fornada.
La pasta ha de quedar espessa de tal manera que la batedora ho pugui fer. També que al posar-la al motlle (silicona, untat amb un raig petit d’oli), queda plana amb un copets.
Tallar la fornada amb quatre trossos i congelar les racions amb carmanyoles. A la nevera es guarda bé uns tres dies o més (depèn temperatura)
Ració de pa
93 Pes [g]
213, 58 Energia [kcal]
30, 2 Proteïna [kcal]
164, 15 Hidrats Carboni [kcal]
7, 03 Fibra [g]
19, 24 Greix total [kcal]
2, 8 Greix saturat [kcal]
12, 29 H C Simples [kcal]
0, 33 Cost

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se