Cupcakes Red velvet (vellut vermell)

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Per començar barrejarem els ingredients secs, els tamissem i reservem.
Ara us explicaré una mica que és el Buttermilk, és com la mantega de la llet, la podem trobar a lidl però també la podem fer a casa, com ha estat el meu cas. Per fer-la agafareu una tassa i hi posareu la llet, que sobretot ha de ser sencera i estar a temperatura ambient, hi afegim una cullerada de suc de llimona natural i ho deixem reposar 15 minuts, passats aquest temps observareu com si la llet s'hagués tallat, dons això és el suero. Ara barrejarem els ingredients líquids però a mà, sense fer servir la batedora i amb movieents envolvents. Un cop ho tinguem ben barrejat, afegim 1/3 dels ingredients secs i anem afegint i barrejant fins que aconseguim una massa homogènia, no patiu si us sembla massa líquid, és correcte. Ho posarem en motlles de magdalenes o pastissets i ho posarem al forn prèviament escalfat 15 minuts a 175º.
Un cop cuites i fredes anem a fer el glacejat, amb sucre glacé, colorant, súc de llimona i una clara d'ou.
Hi haurem de posar força sucre glacé ja que el que volem obtenir és una massa força compacta que no ens regalimi. Afegirem el colorant que volguem, jo he fet servir el vermell igualment però això també segons el vostre gust, i ho acabarem amb el lacasito.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se