Amanida capritxosa

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Courem els ous de guatlla 6 minuts i un cop cuits els deixarem en aigua freda, netejarem els xampinyons i els laminare, els passarem per una paella amb una mica d'oli i reservarem. A continuació saltejarem el bacó però tomba i tomba, que no quedi sucarrimat ni cruixent. Un cop pelats els ous passarem a muntar l'amanida.
Posarem un llit d'enciams variats, al centre hi posarem 3 o 4 trosset de formatge feta, al voltant hi posarem els tomàquets oberts per la meitat i els ous també oberts per la meitat, per acabar posem els xampinyons al centre i les tires de bacó per sobre.
Ara anem a fer la vinagreta, en una tassa posem dos cullerades d'oli per una de vinagre, una mica de sal i pebre i una cullerada de soja, emulsionem i ho posarem per sobre l'amanida

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se