Amanida capritxosa
Categoria:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 o 3 ous de guatlla
- Bacó fumat
- Xampinyons frescos, entre 6 i 10
- Un parell de tomàquets madurs, tot i que jo els he posat xerry
- Amanida variada
- Formatge tipus feta
- Oli
- Vinagre de xerés
- Sal
- Pebre
- Salsa de soja
Elaboració
Courem els ous de guatlla 6 minuts i un cop cuits els deixarem en aigua freda, netejarem els xampinyons i els laminare, els passarem per una paella amb una mica d'oli i reservarem. A continuació saltejarem el bacó però tomba i tomba, que no quedi sucarrimat ni cruixent. Un cop pelats els ous passarem a muntar l'amanida.
Posarem un llit d'enciams variats, al centre hi posarem 3 o 4 trosset de formatge feta, al voltant hi posarem els tomàquets oberts per la meitat i els ous també oberts per la meitat, per acabar posem els xampinyons al centre i les tires de bacó per sobre.
Ara anem a fer la vinagreta, en una tassa posem dos cullerades d'oli per una de vinagre, una mica de sal i pebre i una cullerada de soja, emulsionem i ho posarem per sobre l'amanida
Comparteix aquesta recepta: