Fideus a la cassola
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Fideus del nº 2
- Oli
- Sal
- Colorant alimentari
- Ceba
- Tomàquet
- Costella de porc a trossos
- Manzanilla
- Aigua
- Picada
Elaboració
En una cassola, ja sigui de fang o tipus paella hi posem un bon raig d'oli d'oliva i hi marquem les costelles de porc. Un cop marcades, tenim dues opcions, o sofregir la seva i el tomàquet amb la carn o treure-le i fer servir el mateix oli per sofregir-ho a part. Queda bo de les dues maneres.
Hi afagirem un rajolí de vi de manzanilla que li dóna molt bon gust, i també afegirem una picada que haurem fet amb all i julivert, pinyons, ametlles i avellanes i una mica de pà sec. Deixem que faci xup xup 5 minuts i llavors hi posem els fideus, jo acostumo a posar 5 grapats per 3 o 4 persones. Afegim aigua calenta i sal amb colorant alimentari, que els cobreixi i anem vigilant la cocció, si veiem que es queden sense n'hi afegim més.
Comparteix aquesta recepta: