Tiramisú

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Per començar barrejarem el cafè fred amb el conyac. Després col.locarem els melindros sobre una safata o plan gran i els mullarem amb la barreja de cafè i conyac. En un bol posarem el sucre i el formatge mascarpone i ho batrem fins que quedi una massa homogènia. A poc a poc afegirem la llet i la ratlladura de llimona, reservarem. En un altre bol muntarem la nata i l'afegirem a la massa obtinguda anteriorment amb compte, barrejant d'abaix a dalt. En una safata col.locarem la meitat dels melindros cobrint la safata i per sobre hi posarem la meitat de la crema que haurem obtingut, després col.locarem la resta de melindros i la resta de crema. Posarem el tiramisú a la nevera unes 4 hores, jo el vaig deixar tota la nit. Una mica abans de servir hi poseu cacau en pols tamissat per sobre.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se