"Negritos" amb fruits secs

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Desfarem la xocolata al bany maria i un cop estigui desfeta la reservarem. En un bol, batrem la mantega, i el sucre amb la batedora de varilles. Un cop tinguem una massa cremosa hi afegim els ous d'un en un i la xocolata desfeta, procurant no parar de batre.
Escalfarem el forn a 200º. Seguidament barrejarem la farina amb el llevat, el sucre avaïnillat i la sal. Afegirem els fruits secs trencadets i ho afagirem a la massa obtinguda abans.
Ho posarem en un motllo, segons la recepte de 20 cm rectangular, jo l'he fet en un de rodó, i ho enfornarem 30 minuts o fins que l'escuradents surti sec. Deixarem refredar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se