Galetes de tonyina

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

En un bol hi posem la farina tamissada, afegim la tonyina i amb l'ajuda d'una forquilla anem unint els ingredients. Afegim la mantega a temperatura ambient i amassem primerament amb la batedora de varilles i seguim amb les mans, afegim aigua fins que ens quedi una massa homogenia, que no se'ns faci trossos i si cal afegirem una mica més de farina fins que no se'ns engaxi als dits. La massa resultant la posem a la nevera tapada amb film, durant una o dues hores.
Un cop passat aquest temps, amb un corró exteneu la massa i amb un talla pastes aneu fent les galetes. Les aneu posant en un paper vegetal sobre una safata del forn, les pinteu amb l'ou batut. Les podeu acabar de decorar amb llavors de sèsam i/o de rosella.
Les courem al forn prèviament escalfat uns 10 o 15 minuts a 180º

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se