Colzes amb espinacs

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir la ceba picada fineta, i al mateix temps, posar a bullir la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Quan la ceba adquireix transparència, afegir-hi els espinacs (no cal descongelar-los), salpebrar i deixar coure tot junt.
Passats uns 10 minuts, afegir-hi el Philadelphia.
Deixar que tot es vagi coent junt, sense parar de remenar, el temps necessari perque el formatge quedi ben fos i barrejat.
Afegir-hi finalment la pasta escorreguda.
Ja és a punt per servir.
Opcionalment, es pot cobrir amb formatge ratllat i gratinar.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se