Pà de péssic de dos colors

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Amb unes varilles batrem els ous amb el sucre fins que quedi una massa espessa i emblanquida.
Seguidament afegim, la llet, l'aroma que haguem escollit, l'oli i la farina amb el llevat tamissat.
Ho barregem ben barrejat. Dividim la masa en dos, i en una d'ellas hi afegim el cacau i ho tornem a barrejar bé. En un motlle hi posarem al centre una cullerada de la massa blanca, després una amb el cacau i així successivament fins acabar les masses.
Ho posarem al forn ja calent 45 minuts a 175 º fins que al punxar surti net

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se