Pastís de poma

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Agafem un motllo i hi posem la làmina de pasta de full i li anem donant la forma del motlle. Punxem tota la pasta de full i hi posem a sobre un tros de paper de plata amb llegums seques a sobre per evitar que pugi. La posarem al forn uns 15 minuts a 180º. Preparem la crema pastissera. Deixem refredar la crema i seguidament la repartim per el motllo, després anem col·locant els talls de poma fent una circumferència i omplint els espais centrals. Ho posem al forn a 180º fins que veiem que la poma està toveta. Posem a escalfar la melmelada amb el suc de llimona i pintem amb aquest glacejat la superfície del pastís. Ho deixem refredar i desmotllem.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se