Patates enmascarades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelarem les patates, les tallarem i les bullirem amb aigua i sal.
Mentrestant en una paella, amb una mica d´oli d´oliva fregirem la cansalada, talladeta a daus. Quan ja comenci a estar rosseta, la treurem de la paella, i la reservarem.
Treurem el budell de la botifarra, i en la paella de fer la cansalada, la posarem tallada i
l´anirem xafant amb una forquilla, a foc fluixet.
Quan les patates estiguin bullides, les colarem i les anirem aixafant amb una forquilla.
Es el moment de tirar-les a la paella on hi ha la botifarra també aixafada, i continuarem
treballant-ho amb la forquilla. Afegirem la cansalada, el julivert picadet, ho rectifiquem
de sal i ho anem remenant tot.
És el moment de servir-ho. És molt ràpid de fer i és molt bo calentet. Bon profit.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se