Patates enmascarades
Ingredients
- 2 Patates grans
- 2 Talls de cansalada de porc del coll (150 grs.)
- 2 Trossos de botifarra negra sense ceba (de la primeta) (150 grs)
- Oli d´oliva verge
- Julivert
- Sal
Elaboració
Pelarem les patates, les tallarem i les bullirem amb aigua i sal.
Mentrestant en una paella, amb una mica d´oli d´oliva fregirem la cansalada, talladeta a daus. Quan ja comenci a estar rosseta, la treurem de la paella, i la reservarem.
Treurem el budell de la botifarra, i en la paella de fer la cansalada, la posarem tallada i
l´anirem xafant amb una forquilla, a foc fluixet.
Quan les patates estiguin bullides, les colarem i les anirem aixafant amb una forquilla.
Es el moment de tirar-les a la paella on hi ha la botifarra també aixafada, i continuarem
treballant-ho amb la forquilla. Afegirem la cansalada, el julivert picadet, ho rectifiquem
de sal i ho anem remenant tot.
És el moment de servir-ho. És molt ràpid de fer i és molt bo calentet. Bon profit.
Comparteix aquesta recepta: